Presentatie: Context Driven Testverbetering | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Everything you always wanted to know about Context Driven Test Improvement but were afraid to ask

Rode draad in deze interactieve presentatie is de succesvolle roadmap voor testverbetering die Polteq in de afgelopen jaren continu heeft verbeterd en met succes heeft toegepast bij verschillende organisaties. De roadmap biedt handvatten om effectief en snel in te spelen op verandering in de context van de klant waar je actief bent. Ingrediënten zijn afkomstig uit een palet aan “proven” aanpakken en modellen inclusief ervaringen. Doel is inzicht geven in de verschillende aanpakken en jullie in staat stellen deze als gereedschapskist te gebruiken, in “officiële” trajecten maar zeker ook op de werkvloer. Maar misschien nog belangrijker: zorgen dat we klaar zijn voor de volgende stap. Want, hoewel testen veelal gezien wordt als volgend en steeds meer geïntegreerd is in het voortbrengingsproces, is het de uitgelezen discipline om het voortouw te nemen: testverbetering is aantoonbaar – met name in Agile & DevOps – de aanjager voor het optimaliseren van het geheel.

Bekijk de presentatie

Presentatie gegeven op de Polteq Conferentie, 7 juni 2018, door Kees Blokland en Ruud Teunissen

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!