Nieuwe manager Operations bij Polteq | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Bjorn van den Brink nieuwe manager Operations bij Polteq Test Services

Per 1 juni 2018 is Bjorn van den Brink de nieuwe manager Operations bij Polteq. Na deze functie al ad interim vervuld te hebben, is dit een logische vervolgstap.

Bjorn heeft een achtergrond in de Bedrijfskundige Informatica en heeft altijd als tester, testcoördinator, testmanager en later als afdelingsmanager van -onder andere- softwaretesters te maken gehad met het vakgebied software testen.

Sinds 2010 werkt Bjorn bij Polteq, waar hij als test- en projectmanager verschillende opdrachten bij klanten heeft uitgevoerd. In mei 2015 werd hij unitmanager van de unit Midden en later dat jaar ook van de unit Oost.

In zijn nieuwe functie als manager Operations maakt Bjorn deel uit van het managementteam van Polteq. Bjorn vertegenwoordigt hierin de Polteq testprofessionals en unitmanagers. Belangrijke speerpunten van hem zijn het stimuleren en vergroten van het vakmanschap en persoonlijke contact binnen de units. Ook het vergroten van de lokale aanwezigheid van de Polteq professionals en de dienstverlening is belangrijk. De zeven Polteq vestigingen in Nederland en België zorgen voor kennis van de regionale markt en dit maakt dat Polteq zich letterlijk en figuurlijk dicht bij haar klanten bevindt.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!