Vernieuwde technische trainingen | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Polteq heeft een nieuwe technische trainingen voor testers toegevoegd aan haar opleidingsaanbod en een andere training vernieuwd.

Introductie programmeren met Java of C#

Tegenwoordig is technische basiskennis voor testers een must. Twee veelgebruikte programmeertalen zijn Java en C#. Om testers kennis van deze twee programmeertalen bij te brengen, heeft Polteq een nieuwe trainingen ontwikkeld van twee dagen. Tijdens de tweedaagse training Introductie programmeren voor testers (Java/C#) leren testers de basisvaardigheden van een van beide programmeertalen.

Door middel van uitleg en oefeningen worden onderwerpen behandeld als; variabelen en datatypes, control flow, classes en objecten, encapsulation, abstraction, inheritance, polymorphism en testen met JUnit (Java), NUnit of MSTest (C#).

Deze twee trainingen zijn bedoeld voor testprofessionals die geen kennis hebben van Java, C# en/of objectgeoriënteerd programmeren (OOP). Voorkennis is niet vereist.

Met de kennis die deelnemende testprofessionals tijdens deze training opdoen, kunnen zij in hun dagelijkse werkzaamheden (beter) bijdragen aan testautomatisering. De deelnemers krijgen na afloop van de training een deel van het materiaal digitaal ter beschikking, zodat ze het geleerde meteen in eigen praktijk kunnen toepassen.

Geautomatiseerd testen met Selenium WebDriver

Naast deze nieuwe training heb je bij de bestaande training Geautomatiseerd testen met Selenium WebDriver de keuze uit de programmeertalen Java en C#.

De doelgroep voor deze training bestaat uit iedereen die zich bezig wil houden met het implementeren van een testautomatiseringsframework. Het is zeer wenselijk dat de deelnemers aan deze training kennis van en ervaring met programmeren hebben.

Nieuwe en vernieuwde technische trainingen voor testers

Voor meer informatie over een van bovenstaande trainingen kunt u op de desbetreffende link klikken. Op deze pagina kunt u zich ook direct online inschrijven.

 

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!