Nieuwe app 9292: "Testen, testen en nog eens testen"
Delen Printen E-mail

Een interview met Marco Langendam, Reizigersrelatie-specialist bij 9292 en Marc van ’t Veer, mobile app testexpert bij Polteq, over de nieuwe app die 9292 binnenkort zal introduceren. Een app met uitgebreidere zoek- en keuzemogelijkheden voor reizigers, gebouwd volgens de laatste technieken en inzichten en perfect geschikt voor de nieuwste generatie smartphones. Diverse doelgroepen kijken en denken mee tijdens de ontwikkeling. Om de bètaversie goed door te testen gaan er deze zomer 800 Android- en evenveel iOS-gebruikers mee aan de slag.

Omdat een nieuwe app introduceren voor miljoenen gebruikers in één keer goed moet gaan, steekt 9292 veel energie in het testen. Niet alleen in de eindfase, maar gedurende het hele traject. Vandaar dat Marc van ’t Veer hier al sinds augustus 2018 nauw bij betrokken is.

Lees het complete interview…

Nieuwe app 9292: "Testen, testen en nog eens testen"

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!