Nieuw IT traineeship gestart bij Polteq | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

IT Traineeship Software Tester

Op 1 september 2018 is weer een nieuw Polteq Traineeship Software Tester van start gegaan. Polteq leidt al sinds 2007 young professionals op tot software testers. Het Traineeship Software Tester, dat een combinatie is tussen een interne opleiding en een praktijkstage, is de ideale uitgangspositie voor mensen die de ambitie hebben als testspecialist, technisch tester, testconsultant of testmanager binnen de ICT werkzaam te zijn. Voor dit IT traineeship komen kandidaten in aanmerking die een afgeronde HBO of WO opleiding hebben en daarnaast beschikken over een sterk analytisch denkvermogen en affiniteit hebben met ICT.

Het traineeship begint met een intensieve interne opleiding. In zeven weken leren de trainees van onze ervaren docenten de fijne kneepjes van het vak. Veel aandacht wordt natuurlijk besteed aan de grondbeginselen van het testen van informatiesystemen op basis van onder andere ISTQB en TMap®. Ook het testen in Agile/Scrum en minder gestructureerde omgevingen komt aan bod. Daarnaast wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan de technische aspecten van testen. Zo zijn er trainingsdagen ingepland voor onder andere security en performance testen, testen van mobiele apps, testautomatisering en Java voor testers. Tijdens de training leggen de trainees twee internationaal erkende examens af: ISTQB Foundation en ISTQB Agile Tester Extension. En uiteraard wordt ook aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden en andere soft skills.

Na deze interne opleiding gaan de trainees onder begeleiding van een coach stage lopen bij een van onze klanten, waarna zij klaar zijn om als tester te starten in één van onze uitdagende projecten.

Polteq IT Traineeship Software Tester

Wij verwelkomen Roy (unit Zuid), Julia (unit Midden), Pieter (Polteq België), Evie (unit Zuid), Peter (unit Midden), Kim (unit Zuid), Thom (unit Noord) en Koen (Polteq België).

Veel succes!

Wij organiseren regelmatig nieuwe traineeships. Kijk op Traineeship Software Tester voor de eerstvolgende startdatum.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!