Martin Pol op online thema-avond 25 jaar TMap® | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Op donderdag 14 mei a.s. organiseert TestNet van 18.00 tot 21.00 uur een online thema-avond in plaats van het afgelaste Testen volgens TMap - geschreven door Martin Pol en anderenVoorjaarsevenement.  Deze thema-avond staat in het teken van 25 jaar TMap®.

Martin Pol was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van TMap® (Test Management Approach), waarvan in 1995 het boek “Testen volgens TMap” is gepubliceerd.

TMap® is in­middels verworden tot de standaard binnen het vakgebied en wordt wereldwijd in ontelbare organisaties toegepast. Het is al 25 jaar de basis voor elke testprofessional als leidraad voor testen en kwaliteitszorg in de IT.

Martin zal op deze TestNet thema-avond samen met de andere schrijvers van de TMap® boeken uit alle tijdperken kort iets over de historie vertellen, maar vooral aan de hand van hun boek bespreken wat nu nog actueel, relevant en toepasbaar is.

Programma:

Aanmelden is gratis voor leden van TestNet en kan via de evenementenpagina op de website van TestNet.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!