Marcel van Egmond nieuwe directeur Polteq | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Marcel van Egmond is aangesteld als directeur bij Polteq Test Services BV in Amersfoort.

Hij is per 1 januari gestart en gaat in zijn rol leiding geven aan het verder uitbouwen van het succes van de organisatie.

Van Egmond heeft in de afgelopen jaren verschillende management- en directierollen vervuld. Hij beschikt over een ruime ervaring in Software-as-a-Service, IT-projecten en IT-dienstverlening, welke hij heeft opgedaan bij o.a. Wolters Kluwer, iPROFS en Finalist.

Marcel van Egmond nieuwe directeur bij Polteq

Marcel van Egmond

Polteq, dat dit jaar haar 20-jarig jubileum viert, telt 170+ medewerkers en opereert regionaal vanuit 7 locaties; Amersfoort, Groningen, Deventer, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Leuven (BE).

De in software testen gespecialiseerde organisatie houdt zich bezig met het uitvoeren van testopdrachten, het verbeteren van testprocessen en het oplossen van testvraagstukken voor bedrijven en organisaties. Hiernaast biedt Polteq een uitgebreid aanbod aan testopleidingen.

Van Egmond zegt onder de indruk te zijn van het klantenportfolio, de diensten en het vakmanschap.

“In een snel veranderende IT-wereld is het belangrijk om te blijven innoveren en te investeren in het kennisniveau van onze professionals. Het IT-landschap alsmede de test- en ontwikkelmethodieken zijn continu onderhevig aan verandering. Polteq volgt deze ontwikkelingen op de voet en investeert voortdurend in de ontwikkeling van kennis, diensten en oplossingen. Door dit te doen kunnen wij, nu en in de toekomst, onze klanten ondersteunen bij het ontwikkelen van kwalitatieve IT oplossingen.”

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!