Van uitdaging naar verbetering | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Als tester van Polteq kijken we vaak niet alleen hoe we een bedrijf met het uitvoeren van testtaken kunnen helpen. We proberen ook de klant verder te helpen met het aanpakken van verbeterpunten die betrekking hebben op meer dan enkel testen.

Zo ging het ook bij mijn opdracht. De klant huurde me in voor ‘puur’ testwerk, maar op den duur signaleerde ik meerdere verbeterpunten die niet alleen op testen betrekking hadden en die niet alleen op de korte termijn speelden. Deze klant bood de ruimte om ook daar energie in te steken en zo heb ik de klant niet alleen kunnen helpen met het uitvoeren van testwerk, maar ook door bij te dragen aan bredere verbeteringen die op de lange termijn een positief effect hebben.

Een voorbeeld van zo’n verbeterpunt was het ontbreken van prioriteiten of een gebrekkige communicatie tussen verschillende teams. In het artikel doe ik uit de doeken tegen welke uitdagingen ik aanliep en hoe deze punten aangepakt en verbeterd werden.

Lees of download het complete artikel van Olivier Mesker…

 

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!