Nieuw bij Polteq: de ISTQB training Mobile Application Testing (MAT)
Delen Printen E-mail

Nieuw bij Polteq: ISTQB training Mobile Application Testing (MAT)

Het aantal mobiele apps voor consumenten en bedrijven is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. De kwaliteit van elke app is de sleutel tot het succes ervan en kan een directe impact hebben op de klantloyaliteit van een organisatie en nieuwe klantenacquisities. Het testen van mobiele apps kan lastig en uitdagend zijn; de ISTQB® CTFL-MAT-certificering helpt bij het verbeteren en bewijzen van kennis van methoden, technieken en tools die een tester kan gebruiken om mobiele apps te testen.

Tweedaagse certificeringstrainingPolteq is door ISTQB geaccrediteerd voor het geven van de ISTQB training Mobile Application Testing (MAT).

De tweedaagse ISTQB training Mobile Application Testing die Polteq aanbiedt, is bedoeld voor testprofessionals die hun expertise in het testen van mobiele apps verder willen ontwikkelen. De doelstelling van de training is om de cursisten voor te bereiden op het ISTQB® Mobile Application Testing examen. Polteq is hiervoor door ISTQB geaccrediteerd.

Met deze training wordt de basis gelegd op gebied van mobile testen voor zowel native en hybrid app testers als web app testers. De training is met name gericht op mobile testen in moderne ontwikkelomgevingen.

Naast theorie bevat de training veel interactie, waardoor het geleerde beter eigen gemaakt kan worden. Met behulp van proefexamens wordt gezamenlijk geoefend voor het examen. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers van ons een voucher waarmee online examen kan worden gedaan. Dit examen is in het Engels en bevat multiple choice vragen.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training ISTQB Mobile Application Testing:

 • Business en technologische drijfveren;
 • Mobile app testtypes;
 • Gebruikelijke testtypes en testprocessen voor mobile apps;
 • Mobile app platforms, tools en omgevingen;
 • Methodes waarmee je testautomatisering zou kunnen toepassen

Voor meer informatie over deze training en datums waarop deze training gegeven wordt, kijk op deze pagina  in ons opleidingsoverzicht.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!