Werken bij Polteq België: persoonlijk en kleinschalig
Delen Printen E-mail

Interview met Carmen Filippo over werken bij Polteq België

 

Carmen, wat is jouw achtergrond en hoe kwam je bij Polteq België terecht?

Ik werkte al geruime tijd voor een bedrijf in het Leuvense toen dat bedrijf werd overgenomen door een zeer groot bedrijf. Omdat ik geen deel wou uitmaken van een groot bedrijf ben ik dus opzoek gegaan naar een andere werkgever. De zoektocht was niet zo heel moeilijk want ik kende Polteq België al via enkele ex-collega’s en zo is de bal aan het rollen gegaan. De eerste gesprekken verliepen vlot en de klik was er meteen. En kijk, ik vertoef er ondertussen al 5 jaar.

Waarom koos je voor Polteq België, wat sprak je aan?

Het was vooral de mentaliteit dat me aansprak. Een kleinschalig bedrijf waar je niet wordt behandeld als een nummertje. Deze aanpak was ik ook gewoon geraakt op het bedrijf waar ik werkte en dit voelde goed aan.

Wat typeert Polteq België?

Ik ben voorstander van een persoonlijke aanpak. Wil je je ei kwijt dan kan dat onmiddellijk op het hoogste niveau van het bedrijf. Gewoon even je telefoon nemen, bellen en het probleem wordt besproken. Je hoeft zeker niet eerst enkele managers te passeren om je probleem aan te kaarten.

Polteq België probeert in de mate van het mogelijke rekening te houden met de afstand woon-werkverkeer. Ook dat is zeker een pluspunt.

Polteq legt de focus graag op persoonlijke ontwikkeling, Hoe ervaar jij dat?

Dat klopt helemaal. Het opleidingsaanbod wordt van tijd tot tijd uitgestuurd en als er iets bij zit dat je aanspreekt, kan je deelnemen aan de opleiding. Kom je buiten het opleidingsaanbod iets tegen waarvan je denkt dat dat wel aansluit bij je persoonlijke ontwikkeling, dan is dat mogelijks ook een optie.

Wat is het leukste aspect van het werk dat je doet?

Als consultant zit je zo nu en dan eens op een nieuw project dus ook op een nieuw bedrijf. Het gevolg hiervan is dat je kennis maakt met verschillende bedrijven en sectoren. Ook leer je er telkens nieuwe collega’s kennen, zodat je netwerk behoorlijk uitbreidt na verloop van tijd. Het gebeurde al eens dat ik een ex-collega trof op een nieuw project. Altijd leuk natuurlijk.

Waarom zou een ervaren testengineer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor Polteq ‘moeten’ kiezen?

Polteq kiest voor een persoonlijke aanpak en je bent er geen nummer. Je hoeft geen afspraak te maken om een probleem aan te kaarten. Gewoon een mailtje sturen, whatsappje doen, en je staat in contact met de juiste persoon.Carmen Filippo vertelt over haar ervaring met werken bij Polteq België

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!