Aftrap Leergang Future Proof testen | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

“Elke reis begint met een eerste stap” –  Lao Tse

Dinsdag 9 mei 2017 vond de kick-off plaats van de nieuwe Polteq Leergang Future Proof testing. Doel van deze eerste avond was het creëren van een heuse nieuwe ‘fellowship’: samen de tanden zetten in de onderwerpen van de leergang, samen op reis richting nieuwe kennis en vaardigheden.

De route van de reis werd hierbij voor ons uitgestippeld. Vertrekkend vanaf perron 9 ¾ zullen de komende maanden  onder andere de volgende haltes worden aangedaan: Performance Testen, C# of Java voor testers, API Testen, Security Testen, Selenium Webdriver, Continuous integration & Scrummaster. Maar let op, ook softskills moeten uit de hoge hoed worden getoverd tijdens deze reis.

Natuurlijk heeft elke reiziger zo zijn of haar eigen leerdoelen, zoals meer ervaring opdoen met testautomatisering of het verkrijgen van meer kennis van test-tools om zo de klant beter te kunnen adviseren. Tijdens de gezamenlijke reis zal er daarom ook genoeg tijd en aandacht zijn voor deze individuele doelen. Het docententeam van Polteq staat paraat!Polteq Leergang Future Proof testing

Na een nauwkeurig time-boxed avond waarbij een enorme dosis creativiteit aan de dag werd gelegd door alle deelnemers, is deze groep klaar voor het bestormen van the Great Wall of knowledge.

Wordt vervolgd!

Tineke Dannenberg en Toine Schoenmaekers

PS
vind de drie film-verwijzingen in dit blog

 

 

 

 

Polteq Leergang Future Proof testing

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!