Geaccrediteerd voor ISTQB 2018 | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Sinds 5 maart 2019 is Polteq’s ISTQB Foundation opleiding voor de versie 2018 officieel geaccrediteerd. We hadden al een kleine voorsprong genomen en waren vanaf 1 januari van dit jaar begonnen met het trainen in de nieuwe syllabus. De eerste pilottraining was meteen succesvol. Direct vanaf deze eerste training liggen de slagingspercentages weer hoog, boven de 90%. Voor ons alle reden om door te gaan op de ingeslagen weg.

En nu hebben we dan ook de officiële bevestiging gekregen van het accreditatiepanel van de BNTQB. Vanaf dit moment geeft Polteq de geaccrediteerde training ISTQB 2018: modern, interactief, fris. En helemaal toegespitst op het nieuwe testen: modern, kort cyclisch, iteratief, incrementeel, regression, continuous integration, TDD, en noem maar op! Compleet met een verbeterde structuur, waarbij de verbeterpunten uit de voorgaande jaren zijn meegenomen. ISTQB heeft weer een jasje dat de komende jaren heel goed past in de tijd van het testen van nu.

Deze accreditatie is voor zowel Polteq als voor de deelnemers aan de training een bevestiging dat de geboden stof naadloos aansluit op de exameneisen. Zo worden deelnemers goed voorbereid op het examen van dit internationaal goed aangeschreven certificaat.

Wilt u zich ook inschrijven voor deze geaccrediteerde training? Kijk op deze pagina wanneer de eerstvolgende opleiding plaatsvindt.

 

 

POlteq is geaccrediteerd voor ISTQB 2018

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!