Eendaagse training Context Driven Testen | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Testvakmanschap: De kunst van het vinden

Herkent u één of meer van de volgende situaties?

 • U test uw product uitvoerig tegen de specificatie, maar uw klanten zijn toch ontevreden.
 • U heeft een uitgebreide set van geautomatiseerde testen, maar toch zijn er problemen in productie.
 • Uw testers besteden meer tijd aan documenten dan aan het echt testen van het product.

In dat geval bent u niet de enige. Genoemde situaties zijn veelvoorkomende problemen in de praktijk. Problemen die binnen de veranderende IT-wereld, waarin sneller opleveren met hoge kwaliteit een must is geworden, een steeds grotere impact hebben. Hoe mooi zou het zijn als u zou weten hoe u deze problemen kunt voorkomen? Met de eendaagse training Context Driven Testen geven we u de benodigde inzichten en traint u de vaardigheden om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Wat wordt behandeld tijdens deze eendaagse training Context Driven Testen?

Uw product is veel meer dan alleen de realisatie van de specificatie. Er is namelijk zowel tijdens de specificatie als bij de implementatie van het product sprake van het “je weet niet wat je niet weet” effect. Het product krijgt hierdoor verborgen mogelijkheden die potentieel ongewenst of zelfs schadelijk zijn.

Testen automatiseren is een must in de snelle wereld van nu. Geautomatiseerde testen zijn echter niet meer dan checks tegen een verwacht resultaat met een goed of fout uitkomst. Testautomatisering geeft u geen nieuwe informatie over de verborgen en onvoorziene mogelijkheden van uw product. Dit kunnen alleen mensen, mensen die getraind zijn in vaardig testen, testers die werken en denken als detectives!

Dikke testplannen en in detail uitgeschreven testgevallen zeggen niets over de diepgang en de kwaliteit van het testen. Bovendien vindt documentatie geen bugs, daarvoor moet je testen uitvoeren. De handen moeten aan het product in plaats van aan de documentatie. Goed testen betekent in zo kort mogelijke tijd, op een vaardige manier, zoveel mogelijk informatie over het product vergaren, over dingen die goed en (nog) niet goed gaan.

Deze eendaagse training Context Driven Testing leert u het creatief vakmanschap om de beschreven problemen aan te pakken. De training is interessant voor testers en testanalisten, maar zeker ook voor de mensen die testers aansturen als testcoördinatoren en testmanagers, want wie wil er nu niet leren om als Baantjer intellectueel uitgedaagd te worden door het product om haar geheimen prijs te geven!

Klik hier voor meer informatie over deze training of om u online aan te melden.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!