De kernwaarden van Polteq | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Wat maakt Polteq zo succesvol als specialist in software testen?

Vraag Alain Bultink, directeur van Polteq (10/2012 – 06/2019), waar Polteq voor staat en hij weet feilloos te benoemen wat de testspecialist zo speciaal maakt voor opdrachtgevers en medewerkers. Alain: ‘De focus van Polteq ligt op software testen. Onze testers zijn nuchter en hebben passie en bevlogenheid voor het vak. Polteq is lokaal aanwezig in de regio, ofwel de testspecialist om de hoek, en buiten ons vakmanschap hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en werken vanuit een informele sfeer.’

Alain Bultink praat enthousiast over het bedrijf. ”We hebben recent onze kernwaarden opnieuw beschreven. Deze waarden zijn niet nieuw, maar we hebben ze expliciet gemaakt, waarmee we bevestigen wat klanten en medewerkers ons al jaren vertellen. Wat we bijvoorbeeld horen van opdrachtgevers is dat onze testers ambitieus en enthousiast zijn en ook eigen initiatieven ontplooien om tot nog betere resultaten te komen. Onze klanten vinden het ook een groot voordeel dat de testprofessionals uit de directe omgeving komen. Op die manier kennen zij de regio en hoeven ze minder ver te reizen.”

Dat deze kernwaarden in het DNA van Polteq zitten, is uiteindelijk de reden geweest waarom Alain in 2012 zelf besloot om bij Polteq aan de slag te gaan. “Ik kom uit het Oosten van Nederland. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg… dat is wat ik zoek bij een bedrijf. Geen rangen en standen. Als medewerkers ideeën hebben of er speelt iets; het is altijd bespreekbaar. Ik zie het sociale aspect, een informele werksfeer en persoonlijk contact duidelijk terug bij Polteq. Daarnaast vind ik het erg leuk om bij een bedrijf te werken met autoriteit en focus op het gebied van software testen. Een ander belangrijk punt is dat ik mezelf altijd wil blijven ontwikkelen en nieuwe kennis wil opdoen, ook dat is Polteq. Met vakinhoudelijke opleidingen, presentaties en artikelen verhogen we continu het
kennisniveau van onze medewerkers en opdrachtgevers.”

Vooroplopen in software testen

Het delen van kennis en de focus op het vakgebied dragen er in belangrijke mate aan bij dat de onderneming voorop kan blijven lopen in software testen. Een sprekend voorbeeld hiervan is het Mobile Test Lab. Deze mobiele testomgeving, bedacht door een Polteq professional, is de oplossing voor klanten om apps en mobiele websites te kunnen testen op de meest gebruikte devices en besturingssystemen.

Het Mobile Test Lab is het bewijs dat plezier en passie voor het vakgebied medewerkers stimuleren om bij te dragen aan productinnovatie. Andere voorbeelden zijn TI4Agile, een testverbeteraanpak in een Agile omgeving, en de Context Driven Testverbeter-aanpak van Polteq.

Alain: “We maken graag gebruik van de kennis en ervaring van onze professionals. De testers van Polteq leveren net iets meer en geven gevraagd en ongevraagd advies. Ook dat wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd. Er wordt proactief meegedacht als het gaat om verbeteringen van het testproces en vraagstukken op het gebied van testmanagement. Het is mooi om te horen dat klanten onze manier van communiceren, mate van flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen op prijs stellen.

Daag ons uit!

Het is onze passie om de juiste testdienst te bieden op het juiste moment, met de meest toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever. We stellen ons hierbij onafhankelijk op en kiezen altijd voor de oplossing die voor de klant het beste is.

Daag ons gerust uit!

De komende tijd laten we op het Polteq weblog regelmatig opdrachtgevers en professionals aan het woord om te horen hoe zij de dienstverlening en de kernwaarden van Polteq ervaren.

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!