De keerzijde van de testmedaille | Polteq, specialist in software testen
Terug Delen Printen E-mail

Polteq collega Kees Blokland vraagt zich in dit artikel in TestNet Nieuws af wanneer een test geslaagd is. De vraag of een test überhaupt geslaagd is, zaait nogal eens verwarring in gesprekken, bij presentaties of bij trainingen. Mensen die de automatiseringsgolf van de twintigste eeuw hebben meegemaakt, vertellen over testgevallen die, wanneer ze werden uitgevoerd en het verwachte resultaat toonden, als geslaagd werden beschouwd. Met een groenkleurig vinkje erbij. Als alles groen is, krijgt het product de testmedaille uitgereikt: hij kan! Anderen betogen juist dat een test waarmee een bug is gevonden, geslaagd is. Een roodkleurig kruisje staat dan model voor ‘geslaagd’. De testmedaille kent kennelijk nog een keerzijde.

Lees meer over deze keerzijde van de testmedaille in “De kijk van Kees”…

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!