Context Driven Testverbetering - Compact TI | Polteq, passie voor testen
Delen Printen E-mail

Compact Test Improvement  staat voor een aanpak om met minimale middelen verbeteringen te verzamelen, selecteren, prioriteren en uit te voeren. Centraal in de aanpak staat een interactieve workshop.

  • Betrek de juiste mensen in de workshop. Aan de workshop doen alle betrokkenen mee, (uiteraard) niet allen testers of testmanagers.
  • Verzamel ideeën. Elk idee, elke suggestie is welkom. Omdat de directbetrokkenen aan de basis staan, is draagvlak gegarandeerd.
  • Bepaal de prioriteiten. Wanneer hebben aangedragen oplossingen effect, wat is de impact en wat zijn de kosten (en baten)? Ook het gemak waarmee u de maatregel kan doorvoeren, is cruciaal voor het succes. Hierbij zoeken wij nadrukkelijk naar ‘silver bullets’: gratis en makkelijk uitvoerbare maatregelen met onmiddellijk effect en hoge impact.
  • Stel de actielijst op. Zet de ideale maatregelen meteen om in concrete acties.

Silver bullets
We zoeken silver bullets: verbeteringen die meteen werken, veel effect hebben, niets kosten en heel gemakkelijk te doen zijn… of daar zo dicht mogelijk bij. Door de voorstellen, ideeën, maatregelen etc. in te delen naar de vier grootheden in de tabel ontstaat inzicht in waar snel mee begonnen kan worden, maar ook wat lastiger is om te realiseren en wat meer uitwerking nodig heeft.

Silver bullets


Terug naar Context Driven Testverbetering | Terug naar CDTV aanpak

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!