Checklists en voorbeelden E2E-testen | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Checklists en voorbeelden E2E-testen

Het laatste deel van de praktijkgerichte aanpak voor End to End testen is nu beschikbaar als download!

Dit (laatste) deel van de praktijkgerichte aanpak voor E2E-testen bestaat uit een verzameling  van de checklists zoals die in de andere delen zijn opgesteld. De checklists kunnen worden gebruikt door testmanagers en testcoördinatoren. Het gaat o.a. om checklists voor kwaliteitsattributen, product- en projectrisico’s en randvoorwaarden voor het testtraject. De checklists kunnen ook door ieder andere belanghebbende worden gebruikt. Daarnaast bevat dit deel praktijkvoorbeelden van een logisch testgeval, een fysiek testgeval en een testdraaiboek. Het deel Checklists en voorbeelden E2E testen biedt praktische ondersteuning bij het inrichten en uitvoeren van E2E-testen.

Wie geïnteresseerd is in de achtergrond en de totstandkoming van deze Praktijkgerichte aanpak voor End tot End (E2E) testen verwijzen wij naar een interview met auteur Gerard Numan dat vorig jaar op testnieuws.nl verscheen.

Download deel 10: Checklists en voorbeelden E2E-testen en alle voorgaande delen in het eBook Praktijkgerichte aanpak voor End to End (E2E) testen.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!