Bosch en Polteq: uitstekende samenwerking | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Polteq ondersteunt Bosch Thermotechnology B.V. – voorheen Nefit B.V. – bij het uitvoeren van verschillende testen om de kwaliteit van de producten (voor bedrijven en consument) en de bijhorende apps te waarborgen.

Een van de innovatieve producten van deze wereldspeler in technologie voor B2B en B2C is de Nefit Easy, een op afstand bedienbare thermostaat. Met een app kan de gebruiker via zijn mobiel (ook op afstand) het energieverbruik in zijn woning regelen. Een innovatieve en energiebesparende oplossing voor de gebruiker(s).

Jeroen Peters, Manager Project Management van Bosch Thermotechnology: “De laatste drie jaar is onze afdeling gegroeid van 30 naar 90 personen. Deze groei geeft aan hoe belangrijk Bosch het vindt om een bepalende speler te zijn op het gebied van innovatieve productontwikkeling. De uitbreiding van het product portfolio en de invloed van de Internet of Things (IoT) zorgt ervoor dat we ook veel behoefte hebben aan mensen die ons helpen deze producten te ontwikkelen. Het testen van onze producten om goede kwaliteit te kunnen garanderen staat hoog in het vaandel.”

Collega Michel Faber, Test Teamleider vult aan: ”Polteq beschikt over de kennis en expertise die noodzakelijk is om de testaanpak op onze afdeling te verbeteren. Daarnaast voorzien ze ons van de juiste mensen om de projectteams te ondersteunen bij het uitvoeren van de testen.”

Training on the job

Accountmanager Frans Van As van Polteq: “Wat wij doen is goed luisteren naar de wensen van de klant. Vaak wordt er gevraagd naar een medewerker met specifieke kennis en ervaring die moeilijk vindbaar is. Waar wij Bosch bij helpen is het vinden van een passende kandidaat met de juiste vaardigheden. Een kandidaat die direct kan starten en doorgroeien tot die gewenste medewerker. Hiervoor biedt Polteq de juiste begeleiding, bijvoorbeeld door aanvullende testtrainingen te geven of ‘coaching on the job’ toe te passen.”

Faber: ”Dit heeft geleid tot kandidaten die ambitieus en enthousiast zijn. Professionals die hun werkzaamheden nauwgezet verrichten en met veel plezier ook eigen initiatieven ontplooien om tot een goed testresultaat te komen. Bosch kan met de resultaten kwaliteits- en productverbeteringen doorvoeren. Essentieel is dat de tester van Polteq de taal spreekt van de ontwikkelaars én de vertaling kan maken naar de gebruiker.”Polteq en Bosch: uitstekende samenwerking

Lokale samenwerking

Bosch en Polteq hebben samen een uitstekende samenwerking opgebouwd. Faber: “De samenwerking met Polteq is voor ons een uitkomst. Mede dankzij de lokale Polteq vestiging in Deventer zijn ze in staat om medewerkers in te zetten die in de omgeving van Deventer wonen. Voor Bosch is dit essentieel, omdat de projectwerkzaamheden een lange periode in beslag nemen en medewerkers die ver moeten reizen hierbij vaak afhaken.”

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!