5 redenen om bij Polteq te werken | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Eind 2021 werd er – voor het vierde jaar op rij – een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd door een externe partij.

We zijn enorm trots op het gemiddelde rapportcijfer (de algemene tevredenheid) van een 8,0 dat onze medewerkers aan Polteq gaven! Dit cijfer is ten opzichte van 2020 weer gestegen (toen was het een 7,8). Het marktonderzoeksbureau dat het MTO uitvoerde, gaf aan dat Polteq hiermee voor het vierde jaar op rij boven het gemiddelde scoort, vergeleken met organisaties van vergelijkbare grootte. Ook de NPS (Net Promoter Score: de mate waarin onze collega’s Polteq aanbevelen aan iemand anders) is met 47 punten hoog te noemen, een score waar we uiteraard erg blij mee zijn!

Er is aan de deelnemers aan het MTO gevraagd om het rapportcijfer toe te lichten. Onderstaande Word Cloud geeft deze toelichtingen weer. Net als in 2020 zijn medewerkers van Polteq het meest tevreden over de begeleiding die ze krijgen in het werk.

5 redenen om bij Polteq te werken

Ook werd aan de deelnemers aan het MTO gevraagd wat hun belangrijkste reden is om bij Polteq te werken. Hieruit kwam een top 5 die we graag met jullie delen:

 1. Betrokkenheid, oog voor de medewerker
 2. De fijne sfeer / collega’s
 3. Ontwikkelingsmogelijkheden
 4. Werkplezier en leuke opdrachten
 5. Uitdaging in het vak

Een top 5 om trots op te zijn en die eigenlijk precies weergeeft waar het bij Polteq om draait: ruimte en aandacht voor de mens achter onze collega’s, de thuissituatie en zijn of haar behoefte aan persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling. In welke levensfase bevindt onze medewerker zich en wat past daar op dat moment bij? Als je kleine kinderen hebt is het prettiger om wat dichter bij huis te werken. Gelukkig kan dat, met onze regionale structuur en thuiswerkregeling. Heb je privé wat meer de ruimte, dan is het wellicht tijd voor die ene fantastische opdracht die veel uitdaging biedt. Werk moet geen enorme belasting zijn in je leven, maar juist een mooie aanvulling. Wij luisteren naar onze collega’s en hun wensen en samen bekijken we wat qua opdracht de beste match op dat moment is.

Ben jij op zoek naar een echt betrokken werkgever die oog en aandacht heeft voor jou als persoon? Misschien wordt het dan eens tijd voor een kopje koffie in een van onze regiokantoren en een vrijblijvend gesprek met een van onze unitmanagers. Je bent van harte welkom!

Ga naar onze ‘werken bij’ pagina en laat je telefoonnummer en/of e-mail adres achter bij ‘kopje koffie drinken’. Wij nemen dan contact met je op en maken een afspraak!

Tot gauw!

Directeur van Polteq

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!