Gratis workshop Context Driven Testverbetering op donderdag 31 mei a.s.

Dit evenement is afgelopen

Workshop Context Driven Testverbetering

Een interactieve workshop op donderdag 31 mei 2018 voor diegenen die vanuit testen willen inspelen op de vraag naar continue verbetering en verandering, waarbij vaak breder wordt gekeken dan testen zelf.

De workshop biedt een interactieve kennismaking met de mogelijkheden voor verbetering en verandering, toegespitst op de zorgpunten [steentjes in de schoen] die u aandraagt. En is oplossingsgericht: samen vaststellen wat past in uw situatie. Er zijn deze middag/avond dan ook verschillende experts aanwezig om in te kunnen gaan op vragen over testverbetering bij onder meer Agile, DevOps, Mobile, Testautomatisering en CI/CD.
De workshop vindt plaats op het hoofdkantoor van Polteq in Amersfoort, van 16:00 tot 20:00 uur. Uiteraard zorgen wij voor een ‘quick bite’ tussendoor. Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

Waar gaat de workshop over?

Rode draad in de workshop is de succesvolle roadmap voor testverbetering die Polteq in de afgelopen jaren continu heeft verbeterd en met succes heeft toegepast bij verschillende organisaties. De roadmap biedt u handvatten om effectief en snel in te spelen op verandering in uw context.
Ingrediënten zijn afkomstig uit een palet aan “proven” aanpakken en modellen inclusief ervaringen, van waterval tot agile, van manueel tot geautomatiseerd, van backend tot mobile. Deze workshop geeft u inzicht in de kenmerken van de verschillende aanpakken en stelt u in staat om de beschikbare info/aanpak/modellen als gereedschapskist te gebruiken.
De kracht van Context Driven Testverbetering zit in het feit dat u die onderdelen kiest die voor u daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben en helpen uw doelstellingen te bereiken!
En misschien nog belangrijker: u bent klaar voor de volgende stap: van het verbeteren van het testen naar het verbeteren van het volledige voortbrengingsproces, van verbetering van ‘detectie’ naar verbetering naar ‘preventie’ door gerichte verandering van bijvoorbeeld het requirementsproces, ontwikkeling, communicatie, configuratie management. Want, hoewel testen veelal gezien wordt als volgend en steeds meer geïntegreerd is in het voortbrengingsproces, is het de uitgelezen discipline om het voortouw te nemen: testverbetering is aantoonbaar – met name in Agile & DevOps – de aanjager voor het optimaliseren van het geheel.

Agenda

 • Opleidingen
 • Testevenementen
 • 17 jul
  DevOps – Quality for Cross-Functional Teams (TMAP)
  NL Amersfoort en/of online
 • 18 jul
  TI4Agile: Tests Optimaliseren binnen Agile Omgevingen
  NL Amersfoort en/of online
 • 22 jul
  End to End (E2E) Testen
  EN Amersfoort en/of online
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!