Gratis webinar: End-to-End (Mobile) Performance Testing

Dit evenement is afgelopen

Polteq organiseert gratis webinar op dinsdag 10 november van 12.30 tot 13.30 uur

End-to-End (Mobile) Performance Testing

Misschien heeft u hem al voorbij zien komen, De ‘meme’ die momenteel (in meerdere variaties) rondgaat op het Internet en die het omslagpunt van de ingezette ‘digital transformation’ trend op een illustratieve wijze blootlegt.

De ‘meme’ toont de (vrij vertaalde) multiple choice vraag: “Wie (of wat) heeft de digitale transformatie van uw organisatie in gang gezet?”

De antwoordmogelijkheden zijn A) CEO,  B) CTO en het (omcirkelde, juiste?) antwoord C) (de maatregelen naar aanleiding van) COVID-19.

De suggestie achter deze ‘meme’ is dat sommige bedrijven pas begonnen met het doorvoeren van veranderingen toen de COVID-19 crisis al begonnen was.

Zeven maanden na de intrede van het Corona-virus zien we de enorme gevolgen van het virus op zowel persoonlijk, sociaal, maatschappelijk en economisch vlak. Tegelijkertijd kunnen we niet ontkennen dat COVID-19 een katalysator is voor veranderingen met een ongekende snelheid en omvang. Niemand verwachtte een jaar geleden dat nationale overheden wereldwijd door een viruspandemie gedwongen zouden worden om sociale en fysieke ‘distancing’ op te leggen. De enige manier om als bedrijf te kunnen overleven is om in zowel de bestaande als in nieuwe businessmodellen om te kunnen gaan met het reduceren van fysieke interacties om de gezondheid van medewerkers en klanten te kunnen garanderen.

Dat deze ‘digital transformation’ technologisch gerealiseerd kan worden is een feit. Er zijn immers al voldoende voorbeelden van succesvolle, volledig digitale en geautomatiseerde, ondernemingen die voorzien in de behoefte van hun klanten (bijv. Google, Facebook, Amazon). Maar hoe borg je als organisatie dat je online dienstverlening op elk gewenst moment voor een nog grotere groep medewerkers en klanten beschikbaar is en hoe zorg je voor een optimale ‘user experience’?

Op dinsdag 10 november a.s. organiseert Polteq het gratis webinar “End-to-End (Mobile) Performance Testing”. Gedurende deze online lunch-presentatie nemen we u mee in de wereld van (mobile) performance testen. Polteq collega’s Robin Oduber (Unitmanager Technische Unit), Robby Wiegmans (Mobile Test Expert), Yvo Kievit (Mobile Test Specialist) en Rob Leijenaar (Performance Test Expert) beantwoorden in dit webinar o.a. de volgende vragen:

 • waarom (mobile) performance testen?
 • wat is (mobile) performance testen precies?
 • welke soorten performance tests zijn er en wat zijn de verschillen?
 • wat voegt een specifieke mobile performance test toe aan de reeds bestaande performance testsoorten?
 • hoe kan (mobile) performance testen ingebed worden in een Agile / Scrum software development lifecycle?

Het webinar is bedoeld voor iedereen die medebepalend is voor de scope van IT-projecten en programma’s, sprints, program increments, etc. (bijvoorbeeld business stakeholders, IT managers, product owners, scrum masters, tribe en/of chapter leaders), of direct betrokken is bij de uitvoer ervan (bijvoorbeeld developer, testanalist, -coördinator of -manager).

Het webinar vindt plaats middels Microsoft Teams op dinsdag 10 november a.s. van 12:30 tot 13:30 uur. Deelname aan het webinar is gratis en vereist geen installatie van de Microsoft Teams App. Deelnemers zonder Microsoft Teams kunnen inbellen via de eigen internetbrowser.

Aanmelden voor dit gratis webinar kan via het formulier aan de rechterkant.

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en t.z.t. sturen wij u de benodigde link naar het webinar.

Agenda

 • Opleidingen
 • Testevenementen
 • 17 jul
  DevOps – Quality for Cross-Functional Teams (TMAP)
  NL Amersfoort en/of online
 • 18 jul
  TI4Agile: Tests Optimaliseren binnen Agile Omgevingen
  NL Amersfoort en/of online
 • 22 jul
  End to End (E2E) Testen
  EN Amersfoort en/of online
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!