Gratis seminar: Continuous (mobile) performance testen

Dit evenement is afgelopen

Continuous (Mobile) Performance Testing

Op donderdag 5 maart organiseert Polteq het gratis seminar: Continuous (Mobile) Performance Testing: “Performance Testing in DevOps Organizations”

Sinds de publiekelijke introductie van het ‘World Wide Web’ in 1993, is veel veranderd: zowel in technologisch, maar ook in sociaal opzicht. De razendsnelle ontwikkeling van (mobiele) informatietechnologie heeft ervoor gezorgd dat we tegenwoordig met meerdere apparaten tegelijkertijd, 24/7 met elkaar in verbinding staan.

Honger naar kennis
Hierdoor is een soort oneindige ‘rat race’ ontstaan tussen aanbieders. Bovendien heeft het ertoe geleid dat consumenten voortdurend en op elke gewenst moment in hun behoeften voorzien willen worden. Onze honger naar het consumeren van kennis, producten en/of diensten willen we zo goed mogelijk en ‘on demand’  en “with a push of a button” stillen.

Organisaties die in hun markt de beste willen zijn en blijven, proberen hun software development proces zo goed mogelijk te laten aansluiten op de voortdurend wijzigende klantbehoeften. Zij spenderen hier veel tijd, geld en aandacht aan. Praktijken als ‘Agile’ (e.g. Scrum, Lean en Kanban), diverse ‘continuous’ aanpakken (i.e. CI/CD2) of ‘DevOps’ zorgen voor ‘early feedback loops’ vanuit klantgroepen en een flexibele development organisatie die zich snel weet aan te passen aan deze continue veranderingen in klantbehoeften.

Maar hoe kun je er als organisatie te allen tijde en onder alle omstandigheden voor zorgen dat je online dienstverlening “on demand” voor iedereen beschikbaar is? En met behoud van een optimale ‘user experience’?

Performance Visual

Seminar op 5 maart a.s.
Tijdens deze middag/avond nemen we u mee in de wereld van (mobile) performance testing binnen Agile, CI/CD2 en DevOps omgevingen en beantwoorden we o.a. de volgende vragen:

 • Waarom (mobile) performance testen?
 • Wat is (mobile) performance testen precies?
 • Hoe is (mobile) performance testen in te passen in een Agile context?
 • Wat is de positie van (mobile) performance testen binnen DevOps?
 • Wat is continuous (mobile) performance testing?

Voor wie?
Het seminar is bedoeld voor iedereen die medebepalend is voor de scope van IT-projecten en -programma’s, sprints, program increments, etc., zoals bijvoorbeeld business stakeholders, IT managers, product owners, scrum masters, tribe en/of chapter leaders. De presentaties geven organisaties en/of teams die de overgang willen maken of hebben gemaakt naar CI/CD2 of DevOps handvatten voor het inregelen van hun (mobile) performance testen.

Het seminar is in het Nederlands en vindt plaats op het hoofdkantoor van Polteq in Amersfoort, van 16:00 tot 20:00 uur en is inclusief avondeten. Mocht u dieetwensen hebben, geef dit dan in de toelichting aan. Aan dit seminar zijn geen kosten verbonden. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Graag tot ziens op donderdag 5 maart!.

Agenda

 • Opleidingen
 • Testevenementen
 • 22 mei
  Gebruikersacceptatietesten
  NL Amersfoort en/of online
 • 28 mei
  ISTQB® Certified Tester – Usability Testing (CT-UT)
  NL Leuven
 • 03 jun
  SCRUM Game
  NL Amersfoort
 • 30 mei
  Gratis webinar “How to change Usability from a law enforced cost item into a Value-Added Asset?”
  NL Online
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!