Leaders in software testing

Workshop Context Driven Testverbetering

Leaders in software testing

Workshop Context Driven Testverbetering

Workshop Context Driven Testverbetering

Een interactieve workshop op donderdag 31 mei voor diegenen die vanuit testen willen inspelen op de vraag naar continue verbetering en verandering, waarbij vaak breder wordt gekeken dan testen zelf.

De workshop biedt een interactieve kennismaking met de mogelijkheden voor verbetering en verandering, toegespitst op de zorgpunten [steentjes in de schoen] die u aandraagt. En is oplossingsgericht: samen vaststellen wat past in uw situatie. Er zijn deze middag/avond dan ook verschillende experts aanwezig om in te kunnen gaan op vragen over testverbetering bij onder meer Agile, DevOps, Mobile, Testautomatisering en CI/CD.

De workshop vindt plaats op het hoofdkantoor van Polteq in Amersfoort, van 16:00 tot 20:00 uur. Uiteraard zorgen wij voor een ‘quick bite’ tussendoor. Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

Waar gaat de workshop over?

Rode draad in de workshop is de succesvolle roadmap voor testverbetering die Polteq in de afgelopen jaren continu heeft verbeterd en met succes heeft toegepast bij verschillende organisaties. De roadmap biedt u handvatten om effectief en snel in te spelen op verandering in uw context.

Ingrediënten zijn afkomstig uit een palet aan “proven” aanpakken en modellen inclusief ervaringen, van waterval tot agile, van manueel tot geautomatiseerd, van backend tot mobile. Deze workshop geeft u inzicht in de kenmerken van de verschillende aanpakken en stelt u in staat om de beschikbare info/aanpak/modellen als gereedschapskist te gebruiken.

De kracht van Context Driven Testverbetering zit in het feit dat u die onderdelen kiest die voor u daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben en helpen uw doelstellingen te bereiken!

En misschien nog belangrijker: u bent klaar voor de volgende stap: van het verbeteren van het testen naar het verbeteren van het volledige voortbrengingsproces, van verbetering van ‘detectie’ naar verbetering naar ‘preventie’ door gerichte verandering van bijvoorbeeld het requirementsproces, ontwikkeling, communicatie, configuratie management. Want, hoewel testen veelal gezien wordt als volgend en steeds meer geïntegreerd is in het voortbrengingsproces, is het de uitgelezen discipline om het voortouw te nemen: testverbetering is aantoonbaar – met name in Agile & DevOps – de aanjager voor het optimaliseren van het geheel.

Meld u aan d.m.v. het onderstaande inschrijfformulier:

 

Inschrijven

Evenement
Workshop Context Driven Testverbetering
Gratis
31 mei


Gegevens

* Verplichte velden

Agenda

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com